11. juni 2018

Eva Selsing versus retssamfundet

Så kom Eva Selvsving i overgangsalderen, suk. Der er snart ingen islammodstandere med sund fornuft tilbage. For en uges tid siden gik jeg kortfattet i rette med hendes ægtemand Rune her på Fjæset – og eftersom han ikke svarede, kan han vel stadig tænkes at have en smule fornuft tilbage, men dette er skuffende.

Som jeg skrev til ægtemanden, er der mindst 2 problemer ved denne sladder-agtige civile korrektion til retssystemet:

For det første skaber den retspluralisme, som vi ellers har vedtaget at være arge modstandere af, når det handler om muslimsk moral og familieret. Dette standpunkt bliver hermed hykleri.

For det andet er folk i praksis for lave til at administrere den slags. Citerer min kommentar til Rune Selsing (inkl. slåfejl):

“Nej, det er sgu lidt for naivt, bedste
kulturkæmper. Du ved bedre end mange, hvor svært det er med folks modenhed og ansvarlighed i praksis – det vil blive den herskende tidsånd der styrer folkedomstolen og desuden – de facto – den retspluralisme vi ellers er modstandere af. Det er muligt, at vinden snart vender, og den politiske korrekthed kommer på vore hænder, men indtil da vil det både være principielt forkert og praksisk uklogt at dyrke den civilie folkedomstol.”

Den kvindelige part i sagen var kandidat for de konservative ved kommunalvalg 2017 og kampagneleder under kommunalvalg 2013 for Venstres borgmesterkandidat i Fredericia, Hvilket giver svaret på hvorfor den anklagede og frikendte undlod at melde hende for falsk anmeldelse. Han er jo også i den branche og vil nok gerne have opgaver. Damen er mig bekendt gift og det er nok praktisk at kunne redde ægteskabet på denne måde, så må den uheldige mands karriere bare ofres.

Herr og fru Selvsving skuffer mig virkeligt – de burde jo vide, at vestens prekære situation i høj grad hænger sammen med mandens svækkede stilling i samfundet. Citerer Kønsdebat:

“Igen – jeg ved ikke, hvad der er sandt. Måske var hun en lamslået zombie. Men – hvad er de juridiske konsekvenser, hvis man accepterer denne zombie-forklaring? Så kan denne zombie-idé blive aktiveret i situationer, hvor manden og kvinden er enige om at have samleje, og hvor kvinden derefter forbliver i mandens intime selskab. Men nogle timer eller dage senere bliver kvinden overvældet af nye negative følelser, og på det tidspunkt finder hun ud af, at det der skete, var voldtægt, og anmelder manden.

Hvis man accepterer det, så accepterer man at kvindens skiftende følelser skal danne basis for retsafgørelser. Så kan en mand tro at alt er i orden, og senere skifter kvinden så mening og påstår, at det var voldtægt. Hvis man dømmer manden i den situation, så er han retsløs.”


Oploadet mandag 11 juni 2018 kl. 0:00 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags: ,

Leave a Reply

© 2004-2022 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).