8. juni 2018

Rulle Grabows voldtægtsfantasier

Det landsforræderiske parti Venstre har en spindoktor/snakkemaskine ved navn Rulle Grabow. Denne havde tænkt sig at bruge “Folkemødet” på Bornholm til snakke ondt om den frikendte part i en voldtægtssag, sådan at den onde mand alligevel kunne få sin fortjente straf – eller noget af den – og det har delt vandene

Rygterne er jo gået, at den anklagede er på det forkerte hold i krigen mellem vesten og islam, og nogle pro-vestlige opportunister med svag moral hoppede da også med på elitefeministernes sladderkampagne mod den frikendte.

Men her er det altså vigtigt at holde fast: Hvis det hysteriske køn, som jo har holdt fest på den vestlige mands bekostning i 30 år og forræderisk inviteret fjenden indenfor, skal have lov til at lave deres parallelle retssystem baseret på deres almindelige hævngerrighed og had til mænd, så er det sgu næsten lige meget med islam.

Absolut kvindemagt ER opløsning og sammenbrud af civilisationen – redskabet kan være den muslimske mand eller andre ædle vilde, der midlertidigt skaffer de stimulanser, kvinderne med stemmeret og røvballer har fjernet fra den domisticerede mand, resultatet bliver det samme. Citerer Kønsdebat:

“Berlingske skriver om en aktuel sag, hvor en aktivistisk kvinde vil hænge en mand ud, som hun mener har begået voldtægt, men som er frifundet af retten.

Vi læser bl.a. i artiklen:
“I sagen om Kirstine Holst fremgår det fx af dombogen, at hun efter den påståede voldtægt lagde sig tilbage i mandens seng. Efter nogle timer forlod hun hans lejlighed for så at komme tilbage og gå i bad, før hun besluttede sig for at gå igen. ”

Altså: Hvis en kvinde går tilbage til den lejlighed, hvor hun angiveligt er blevet voldtaget, så kan der efter mine begreber ikke være tale om voldtægt. Punktum. Den der med “zombie-agtig adfærd” køber jeg ikke.

Det minder mig om sager, hvor en person erklærer at være flygtning, men alligevel tager tilbage til hjemlandet for at holde sommerferie. Hvis han kan tage tilbage igen til sit hjemland, så er han ikke flygtning. Og hvis en kvinde tager tilbage for at tage bad hos den mand, der angiveligt har voldtaget hende, så har hun ikke været udsat for voldtægt.”

Artiklen på liste B.dk er i øvrigt farvet til fordel for kvinden på trods af de pinligt afslørende oplysninger: B – Da en vigtig debat om voldtægter blev til personlig vendetta


Oploadet fredag 8 juni 2018 kl. 15:27 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2022 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).