4. juni 2018

CBS all inclusive

Copenhell biznesskuul er bare så smarte, er de.. mon ikke de tilfører samfundet cirka den samme dårskab som RUC, bare i en anden modefarve?

[liste B.dk – CBS indfører kønsneutrale toiletskilte]

Citerer Reel Ligestilling-Tobias :

Diverse debattører: “Identitetspolitik findes ikke i Danmark. Det er et amerikansk fænomen.”
Imens: Danske virksomheder og organisationer ansætter mennesker til at implementere identitetspolitik – de kan kendes på titler som “diversity manager” og lignende – og indretter deres bygninger efter identitetspolitiske forskrifter, her eksemplificeret ved kønsneutrale toiletter på handelsskolernes svar på RUC, CBS.

Diverse debattører kan naturligvis indvende, at det da er fint, at alle har adgang til at bruge toiletterne. Men det er et pseudoargument, for det er ikke det, det drejer sig om.

Var formålet med skilningen alene at gøre opmærksom på det, kunne man have skrevet “both gender toilet” i stedet for “all gender toilet”. Man kunne ligeledes have nøjedes med piktogrammer af en mand og en kvinde.

Men det er ikke formålet, og det har det aldrig været.

Formålet er at understøtte en ideologisk opfattelse af køn som socialt konstrueret. En opfattelse, som trives på den identetspolitiske venstrefløj, hvor den ikke mindst anvendes til at skabe fjendebilleder (man er ifølge den identetspolitiske venstrefløj alverdens former for “-fob”, hvis man ikke ukritisk godtager dens idéer, eksempelvis at der findes mere end 30 køn).

Så nej, Identitetspolitik er ikke længere kun et amerikansk fænomen. Det er i fuld gang med at blive institutionaliseret i Danmark, og de udstødelses- og udskamningsprocesser, som identitetspolitikken forårsager, overalt hvor den rodfæster sig, vil i stigende grad blive en del af den danske virkelighed. Skilte med holdningsopdragende formål er kun begyndelsen.


Oploadet mandag 4 juni 2018 kl. 12:25 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , , ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).