30. maj 2018

Bank blander sig i kundes livsførelse

Nu er bankerne vokset sammen med System-Danmark – og uddeler irettesættelser til borgerne ift. deres livsførelse. Det er faneme uhyggeligt.

EB – Danske Bank kræver redegørelse fra førtidspensionist: Du modtager en masse beløb


Oploadet onsdag 30 maj 2018 kl. 0:03 af ukendt forfatter — Direkte link2 kommentarer »
Gemt under følgende kategorier: Nyheder med følgende tags: , , ,

2 Responses to “Bank blander sig i kundes livsførelse”

  1. sysadmin Says:

    EHH:

    det bliver meget værre, det er kun begyndelsen, de tilvender os det i forhold til de nederste på rangstigen. Efterhånden begynder de så at gå opad, og det vil ramme alle der ikke makker ret. Social Credit Points i Kina er laboratoriet, dette Orwellske helvede er hvad de har klart til os. Har du spist kød tre dage i denne uge og talt skrevet noget negativt om bæredygtighed? Det koster dig 5,7 Social Credit Points og du kan ikke flyve ud af byzone 3 i et halvt år…

  2. FWL Says:

    Endnu et godt eksempel på, hvorfor man IKKE skal benytte Mobilepay, eller andre digitale Orwell-løsninger. Man bidrager nemlig til sin egen overvågning. Det er naturligvis også derfor, at politikerne har travlt med at få afskaffet kontanterne.

Leave a Reply

© 2004-2022 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).