18. maj 2018

USAs oprindelige etnicitet udvandes

Det aktuelle styrkeforhold i kampen om USAs fremtid:

“Lidt over halvdelen af de nyfødte børn var hvide, godt 900.000 var latinoamerikanere og godt 550.000 var afroamerikanske.”

DR – Kvinder satser på karriere: Fødselstallene i USA er de laveste i 30 år


Oploadet fredag 18 maj 2018 kl. 11:30 af ukendt forfatter — Direkte link3 kommentarer »
Gemt under følgende kategorier: Nyheder med følgende tags: ,

3 Responses to “USAs oprindelige etnicitet udvandes”

 1. sysadmin Says:

  Erik Hansen-Hansen

  Depopulation, destruktion af nationalstaterne på vejen mod New World Order, helt efter planen. Feminismen blev støttet af the usual suspects (Rockefeller Foundations et al) og det kører nu med fuld fart.

  Henri Gath

  og lortebønderne opdager aldrig hvad der ramte dem

 2. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Det er jo konkurrencen om kvinderne der ødelægger det, fordi kvinderne er med i den turnering, der giver penge og dermed kvinder som præmie. Alle retter således ind efter kvinderne, der per natur elsker indtrængere.

 3. sysadmin Says:

  Erik Hansen-Hansen

  Det er i hvert fald en væsentlig faktor, men jeg er ikke 100% sikker på den med ‘naturen’, selvom ‘naturen’ selvfølgelig spiller ind til en vis grad. Der må også være tale om markant ‘mind control’ af kvinderne; det har stået på mindst siden 1960’erne. Der en grund til at de store skattefrie (banksters) foundations i USA valgte at pushe (støtte) feminismens indtog i uddannelsessystemet.

  Mit bud er at kvinder godt kunne vokse op med et trofast sindelag, hvis det var den slags værdier som ‘samfundet’ hyldede. Om end der forekommer at være en langt større genetisk autoritetstiltrækning hos kvinder, og det er selvfølgelig derfor at ‘the social engineers’ tog fat i kvinderne. Og mange mænd følger ukritisk op om kvinderne, det er et æld gammelt trick som slavetæmmerne kendte til: styr kvinder og mændene følger som skødehunde.

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).