9. maj 2018

Endnu dårligere forhold for tandlægebehandling

Besparelser er altid vendt mod dem som har mest behov for hjælp. Folketinget burde i stedet sørge for at tandlægebehandling er lige så gratis som anden lægebehandling.

DR – Tandlæger holder lukket landet over: Demonstrerer mod politisk lovindgreb:

Tandlægerne er frustrerede over en særlov, der sætter loft over det offentlige tilskud til tandlægebehandlingen og samtidig erstatter tandlægernes overenskomster, som blev opsagt den 1. april.

– Nu kommer der et diktat på, hvordan vores honorar skal se ud, og hvor tit vi må indkalde og se vores patienter, det er vi selvfølgelig stærkt utilfredse med, siger Freddie Sloth-Lisbjerg, der er formand for Tandlægeforeningen og tandlæge i Kolding.


Oploadet onsdag 9 maj 2018 kl. 11:06 af ukendt forfatter — Direkte linkEn kommentar »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , ,

One Response to “Endnu dårligere forhold for tandlægebehandling”

 1. sysadmin Says:

  Henri Gath Ja. Det er en absurd sondring

  Finn von William-Larsen

  Ja prprioriteringerne er asociale.Tag et velstående par: Manden ønsker at blive steriliseret. Det er gratis. Kort efter ønsker kvinden et barn. Så kan hun blive kunstigt befrugtet. Gratis. Så får hun foretaget en screening. Gratis.Den viser at fosteret ikke er helt som hun ønsker, så hun får en abort. Gratis En fattigrøv knækker en tand, fordi der er en sten i Rugbrødet. Pris for ny tand: 20.000 kr. I et sådant system er der grund til at Rose dem der betaler mindst i skat, og Rise dem der betaler mest.

  Claus Agersbæk

  Velfærdssystemet er ligeså råddent som en tand, der er blevet rodbehandlet flere gange

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).