7. maj 2018

De uduelige lærere

Det sagde hun også igår. Eller rettere: det sagde jeg forleden dag til en ven: lærerne burde sættes ned i løn, hvis der overhovedet skal være en mening med konceptet løndannelse. I det mindste kunne de jo starte med at indrømme, at masseindvandringen giver kolossale ekstra problemer. Så kunne det være vi havde lidt sympati for dem. Som det er nu, er de falske og grådige, de kære skolelærere og pædagoger – på cirka alle niveauer.

Citerer Helle Jønch Christensen:

Engang var danske skoleelever blandt de bedste, i 2009 nummer 12 og i 2013 nummer 15. Til gengæld har vi den dyreste folkeskole med de mest fleksible arbejdsplaner og mål for lærer og elever. Nu bliver folkeskolen endnu dyrere med de nye lønninger. Problemet er, at hvis lærerne skulle have løn ud fra resultater, så skulle lønnen sættes ned. Medmindre lærerne erkender, at gruppen af indvandrere fra især Mena landene udgør en kæmpe udfordring. Det ville hjælpe, hvis også de stoppede med at bortforklare.

I artiklen står der, at man med tosprogede i stedet har haft fokus på andet sprog. Det har der været et stort forskningsprojekt omkring; Millioner er brugt og millioner er spildt. Gode elever kræver hårdt arbejde og kræver at børnene er skoleklar.

Desværre kommer en del anden etniske slet ikke i hverken vuggestue eller børnehave, de får ikke samme medspil og modspil fra familien som vi vestlige giver og der er endda lavet et forskningsprojekt, der melder ud at mange etniske hverken kan sproget og ligeledes er flere år bagud med empatiske evner.

Det ser desværre ud til at vi danskere på mange områder bliver dummere og dummere

BT – Chokerende tal: Her dumper tre ud af fire folkeskoler i matematik:


Oploadet mandag 7 maj 2018 kl. 10:59 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , , ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).