4. maj 2018

DR-debatten om ulve

Lad os tage nogle af de dårlige argumenter:

ZOOs videnskabelige direktør Bengt Holst siger [7:45], at ulven er et nyttigt toprovdyr, der tager det kæmpe overskud af rådyr og kronvildt. Vi skyder 120.000 rådyr hvert eneste år (omkring 10.000 kronhjorte). Nu kommer ulven og hjælper i den proces.

Jamen dog, herr akademiske direktør. De skal godt nok være sultne, de der få ulve, vi har, for at aflaste jægerne noget videre.

En ulv kan næppe spise et helt rådyr om dagen, så lad os bare sige 100 om året. Vi skal altså have noget i retning af 1200 ulve rendende for at udføre jægernes arbejde – og deroppe af for at hjælpen kan mærkes.

Enten støtter du en massiv oversvømmelse af landet med ulve – eller også står du og vrøvler!

DR – Debatten: Ulven kommer


Oploadet fredag 4 maj 2018 kl. 10:46 af ukendt forfatter — Direkte link6 kommentarer »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags: ,

6 Responses to “DR-debatten om ulve”

 1. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Det er ikke videre troværdigt at ulven altid viger for mennesket. Den viger såmænd nok for mennesker der har den rette assertive adfærd, men så er vi mennesker jo under pres og til eksamen (lidt det samme med aggressive dårligt opdragede hunde som tror at gaden er deres territorium.)

  Det er klart, at ulven kun kan eksisterer med mennesket, hvis mennesket er mere dominerende end det moderne civiliserede menneske er idag. Det er samme surdej med danskere og muslimen. Den dominerende art trives.

 2. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Så står den tumpede københavnersnude Sebastian Klein med sit granvoksne korpus og fortæller os, at ulvene løber skræmte væk, lige så snart man viser sig for dem. Manden er jo komiker!

  Finn von William-Larsen

  En rigtig nisse han finder sig ikke i noget nis

 3. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Nordspanien, come on. Spaniere er sgu ikke danskere. Baskerne f.eks.. De bor i huler og slås hele dagen 😉

  https://www.youtube.com/watch?v=xvq1__JFtrI

 4. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Den unge politiker-spire fra LA vil hellere have REGLER end GRÆNSER.

  Kim Poulsen

  God pointe af Clement [23:14]: Det er jo alligevel ikke spor autentisk at have ulve, der er jo en masse forholdsregler – det er “designer-natur”.
  Direktøren forstår det ikke, men bruger det til at sige, at vi ikke kun skal have de søde dyr. Jamen for Helvede, dumme mand, hvis det alligevel er designet, så lad os beholde det gode gamle design, som vi er vante til – altså at mindre børn og svagelige ældre kan gå trygt i naturen.

  Finn von William-Larsen

  Ulve med halsbånd og GPS. Rigtig vild dansk natur

 5. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Ååh, ham Klein lyder som en selvfed liberal facebook-debattør. GPS-halsbånd på ulvene, come on. JEEEsus – selvfølgelig er ulven det nye trendy kæledyr – den nye supermuskelhund. Men den er mere lækker at se på, så den skal bare være her..

  Kim Poulsen

  Vi skal bearbejde frygten for den muslimske ulv, ikke respektere den. Meget orwellsk.

 6. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Wikipedia til sammenligning med de 1200 som Zoo-direktøren drømmer om:

  “In 1978, wolves began recolonising central Sweden after a twelve-year absence, and have since expanded into southern Norway. As of 2005, the total number of Swedish and Norwegian wolves is estimated to be at least one hundred, including eleven breeding pairs. The gray wolf is fully protected in Sweden and partially controlled in Norway.”

Leave a Reply

© 2004-2022 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).