3. maj 2018

Ulve-import

Lad mig prøve at skære den helt ud i pædagogisk bølgepap:

Holdningen til import af ulve er en lakmus-prøve på, om man er villig til at forsvare Danmark.

Kan man ikke se bort fra ulvens kæledyrsagtige pels og frække charme – og ofre den eventuelle (æstetiske) fornøjelse, der er ved at have sådant et prægtigt vilddyr løbende rundt i baghaven, så kan man heller ikke for alvor betros at være kynisk og forsvarsberedt, når grædende brune øjne kombineres med fræk sydenlandsk charme og spændende accenter.

Man er simpelthen en mental slapsvans, hvis man støtter indvandringen af ulve – og det være sagt helt på forhånd og uafhængigt af den faktuelle substans.

Ulven er jo ikke dansk. Den har muligvis været det engang – og vi har engang været lige så barbariske som tidens muselmænd, men den er og bliver fremmed for de vaner vi har haft i 100 år.

Det her er psykologi – har vi viljen til at slække på vores dekadente forkælelse for at overleve?


Oploadet torsdag 3 maj 2018 kl. 10:39 af ukendt forfatter — Direkte link7 kommentarer »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags: ,

7 Responses to “Ulve-import”

 1. sysadmin Says:

  Kun de vigtigste kommentarer fra Facebook

 2. sysadmin Says:

  Peter B. Jensen

  “import af ulve”… ? Lige som “importen” af sæler, ørne, oddere, ravne osv… Du blander jo tingene fuldstændig sammen og vrøvler..

 3. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Jeg bliver mere og mere træt af folks tåbeligheder. Hvis nogen tror det er naturligt at ændre på vore normale praksis og lader fraværet af regulering være den gældende norm – for det er jo det helt basale argument, selvom man altså lover at regulere på et højere niveau end NUL ulve, når de går hen og bliver et problem, så svarer det jo til at lade hele landet gro til med skov, så landbrug og industri forsvinder. Så skal vi have en befolkning på 10-40 tusinde levende omkring kysterne af fisk og skaldyr og med de gode gamle køkkenmøddinger, for de er jo sandelig ååh så danske. *Suk*

 4. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Og for dem som ved, at ANTALLET af udlændinge (læs: ulve) betyder noget, så kom dog med argumenter for at det tal absolut skal være 35 og ikke bare 0. NUL er absolut det letteste at have med at gøre, ikkesandt?

 5. sysadmin Says:

  Peter B. Jensen

  Du babler jo løs.. Har du overhovedet sat dig ind i andet end dine fordomme? Og er du godt klar over at der MAX er 10 ulve i Jylland?… Det handler så i lige så høj grad om at du vil pleje en bestemt selvopfattelse som en del af den lokale mentalitet “Det vi ikke forstår skyder vi”.. “dagligt må se dyr slået ihjel eller lemlæstet “.. Det er jo noget overdrevet vrøvl… Men hvis du havde fulgt lidt med så ville du også vide at der netop er forholdsregler for de fåreavlere der har brug for effektivt hegn…. Og så er jeg for min del dødtræt af at men nærmest er ved at tale fårehold op til at være et nationalt eksportbærende erhverv… Og endnu mere dødtræt af geværsvingende klaphatte der i egen uformåenhed over at landet oversvømmes af fødselsoverskuddet fra mellemøsten og afrika farer ud i angstneuroser og gør en ulv til både syndebuk og heksejagt… Det er sgu sørgeligt at overvære.

 6. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  God morgen. Hvis det havde været normalen de sidste 50-100 år (mands minde, også bedsteforældrenes) at der levede et dusin ulve i Jylland og 4 på sjælland, så fred være med det, men hvorfor i alverden indføre nye problemer ved ændre vore gode vane med at holde dem ude. Hvis tingene virker, så lad dem virke. Vi er ikke Sverige.

 7. sysadmin Says:

  Peter B. Jensen

  Naturen er ikke statisk… Slut herfra. Og god weekend. 🙂

  Kim Poulsen I lige måde, skøre ulveven 😀

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).