26. april 2018

De offentligt ansattes lønfest

Må jeg minde om, at kontanthjælpsmodtagere, altså den permanente bund, er sat TYVE procent ned i indkomst!!

Jeg har sagt det før: det er middelklassen som holder fest, mens de kasserede klasser lider og spankes både verbalt og materielt af ikke mindst tidens perverse facebook-borgerlige inklusive de fleste af mine gamle usolidariske snævertsynede nationale kammerater. Skam få dem, som ikke er et gram mere oprigtige og rimelige end de røde.

Sagen er jo, at man kunne fyre ½ million i morgen uden at det kunne mærkes. I undervisning, administration, salg etc. – altså: snakkebrancherne.

Det er et politisk valg, hvem som skal have gode liv, sandelig ikke noget folk gør sig fortjent til, som I dumme borgerlige forsøger at bilde jer selv og jeres børn ind.

Fagbevægelser og røde partier synes ikke at kunne få den tanke, at disse forkælede luksusnassere i offentlig ansættelse burde omfordele imellem sig, frem for at få mere i løn – og de første mange penge skulle flyttes fra snakkefag til kasserede arbejdsløse – sidstnævnte gør dog ikke så megen skade på samfundet som reklamefolk, skolelærere og pædagoger!

Folkets – Nye tal overrasker: Det tjener offentligt ansatte


Oploadet torsdag 26 april 2018 kl. 10:23 af ukendt forfatter — Direkte link5 kommentarer »
Gemt under følgende kategorier: Ikke kategoriseret med følgende tags: , ,

5 Responses to “De offentligt ansattes lønfest”

 1. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Når man så har startet med at give de kasserede rimelige vilkår – det koster næsten intet i det store regnskab i sig selv, så kunne man jo flytte penge fra pædagoger til pædagogmedhjælpere.

  Det kaldes SOLIDARITET, husker I det, ord, elendige røde??

 2. sysadmin Says:

  Finn von William-Larsen

  Ja. Og når ALLE ansatte får en 8% lønstigning, uden tilsvarende 8% vækst i produktionen, så giver det inflation, hvilket går ud over alle de andre, der IKKE får nogen indkomsstigning: De arbejdsløse, pensionisterne og de selvstændige. Det er ikke “Socialt”, det er asocialt.

 3. sysadmin Says:

  Erik Hansen-Hansen

  inflation er en af de ondeste former for beskatning, den går især ud over dem med mindst på faste overførelsesindkomster, og så er den svær at gennemskue, en skjult skat med store konsekvenser.

 4. sysadmin Says:

  Lars Hartvig

  Jeg læser mig frem til en lønstigning på ca. 8 %, det vil give en monster inflation. Men hvem er det som må betale for det? Os på bunden.

 5. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Jeps. Alle som er inde på det feminint styrede jobmarked er enige om at tage fra outsiderne. Arbejdsgiver eller tager er bare nogle roller i et teater.

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).