20. april 2018

Kritik af Stefan Molynuex – del 1

Her er hvad der er galt med den i nationale og økonomisk borgerlige kredse elskede husfilosof Stefan Molynuex:

Han moraliserer for meget. Han skal huske på, at han især taler til voksne mennesker. Muligvis vildledte og kiksede voksne mennesker, men dog voksne.

Memet om at man “skal gøre sig fortjent” egner sig perfekt til at bringe folk i defensiven: De skal blot holde kæft og knokle og stole på det hellige marked.

Molynuex er på denne vis en del af den borgerlige poppsykologi, hvor klog han så ellers er – og han ER jo en del klogere end de fleste.

Om dating-markedet er mere frit end jobmarkedet kan diskuteres. Begge markeder er som alle andre markeder domineret/forvredet af kulturelle faktorer som “tidsånden”, og hvis de faktorer er dårlige, bliver markedet ofte en dårlig vittighed.

Molynuex burde være klog nok til at se markedets mange fallitter, men hvis han er det, er han også en sælger / kræmmer / løgner.

Det tror jeg han er, så jeg er ikke længere så glad for ham, som jeg engang var.

Konkret er det f.eks. sådan, at uanset hvor meget man anstregner sig, er HELD er stor del af spillet på mange måder. Både hvad angår uddannelse og job – de færreste kan forudsige, om uddannelsen i længden fører til job, selvom der er forskellige odds på forskellige uddannelser – og hvad angår kærlighed (det står jo faktisk i bibelen, det må han vide): den mest fortjenstfulde er langt fra altid den mest elskede.

Så Molynuexs indlæg er åbenlyst noget vrøvl – at dømme ud fra Asgers citater

P.S. Vi kan også i forbifarten bemærke, at den borgerlige poppsykologis hæmmende effekt på folks krav og forventninger kan være glimrende overfor tidens uopdragne unge mennesker, men at denne psykologiske undertrykkelse er skadelig for modstanden mod masseindvandringen. Det er nok derfor der ikke er sket noget markant mens blå blok har haft vagten..

Citerer Asger Gottlieb:

NOK OM ULVE……

Her er endnu en perle fra Molyneux.

Tag ikke fejl af overskriften.. Det er for at lokke kunder i butikken.

En svensk kvinde er 32 år og læge.
Hun kan ikke forstå hvorfor hun ikke kan finde en passende partner.

Det er ikke en ” MGTOW” :…ha ha.endnu en forkælet ung kvinde der tror hun får det hele forærende..

Denne kvinde drømte om at blive læge. ..
Uanset hvilken regler og finansieringsgrad et samfund har, kræver det dedikation, vilje, planlægning afsavn og slid at gennemføre det længste studium der findes.

Der var ingen der fortalte hende at.. ”Selvfølgelig bliver du læge… for det fortjener du”.

Nej de fortalte at hun skulle arbejde for det.

Det vidste denne kvinde og hun gennemførte..

Vi lærer at vores karriere skal planlægges og vi skal arbejde for det.
Lide afsavn. Foretage analyser.. være opmærksom på vores alder og timing.

Vi skal gøre os fortjent.

Men hun har også en anden drøm : At finde den perfekte partner og stifte familie…
Her har hun fejlet fuldstændigt og totalt.

Hvorfor?
Fordi hun er blevet fortalt i vores kultur at ALLE fortjener kærlighed.. og man bare skal vente og håbe på den…” Dont look for love..Love will look for You”

MEN…Kærligheden er et helt frit marked…
Så længe vi ikke genindfører arrangerede ægteskaber i vores kultur, er kærlighedsmarkedet mere frit og nådeløst end karrieremarkedet.

På kærlighedsmarkedet gælder det frie markeds ubønhørlige lov.
Du FORTJENER ikke kærlighed.
Du skal GØRE dig fortjent til kærlighed.

Samtalen er sjov, sød og morsom, og kvinden er meget lydhør og ender med at sige at det har værret en ” eyeopener”..

Molyneux skriver på et tidspunkt:.

”Why is this knowledge hidden for everyone ?.”

P.S.

Hvis man ikke orker at se hele videoen er her nogle postulater / teasers..:

* På ” dating for family” markedet starter kvinder ( 20 + år) med en høj markedsværdi.
Derefter falder deres værdi.

* Drenge ( 20+ år) starter faktisk med lav markedsværdi… undtaget hvis en kvindes højeste ønske at kneppe hele natten).
Drenge bliver til mænd og opbygger resourcer og pondus, og kan i realiteten fortsætte denne kurve… Deraf den gamle mand i sportsvognen med den unge kvinde ved hans side.

* Når du som kvinde bruger 20-erne på at feste og date badboys, har du spildt et tiår af din mest fertile alder, hvis du har en drøm om familie..

* Hvis du som ung mand bruger 20-erne på at feste, har du spildt et tiår, hvis din drøm er at skabe karriere..

* Mange kvinder som i tyverne afviser ”7” ere på score-skalaen ender med at måtte nøjes med ”3” ere i trediverne


Oploadet fredag 20 april 2018 kl. 9:50 af Kimpo — Direkte link8 kommentarer »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags: ,

8 Responses to “Kritik af Stefan Molynuex – del 1”

 1. sysadmin Says:

  Her er debatten, og den er vigtig, så jeg citerer den:

 2. sysadmin Says:

  Kim Poulsen:
  Det her lyder jo meget godt, men..
  “* Når du som kvinde bruger 20-erne på at feste og date badboys, har du spildt et tiår af din mest fertile alder, hvis du har en drøm om familie..

  * Hvis du som ung mand bruger 20-erne på at feste, har du spildt et tiår, hvis din drøm er at skabe karriere..”

  Parallellen er ikke perfekt. Jeg kender folk, som skippede uddannelsen, kom hurtigt ind på jobmarkedet, så de havde råd til at holde fest – og klarede sig langt bedre end de fleste som tog en lang uddannelse.

  Omvendt er det åbenlyst, at en kvindes markedssværdi som mor og sexpartner falder hurtigt. Biologien er mere sikker end noget så efterhånden diffust som job og indtjeningsmuligheder. Det sidste VIL den i realiteten religiøst ideologiske økonomiske højrefløj (de er cirka lige så tossede som de røde) ikke se.

 3. sysadmin Says:

  Erik Hansen-Hansen

  Satoshi Kanazawa:

  “modern feminism is illogical, unnecessary, and evil. Modern feminists are wrong about everything.

  The females of all mammalian species, including humans, always have more power than the males, and, in every human society, women are slightly better off than men are.

  If there is anything that is bad or unkind to women, it is the space-time continuum. The uniform and unidirectional progression of time – where time only moves in one direction and all of us uniformly get older – is the only thing that is detrimental to women and beneficial to men.

  No matter how much they wish, women cannot reverse the course of time; they have to get older, heavier, and have more sexual partners as time progresses. In contrast, men can at least hope and dream of making more money and having more sexual partners (if not getting taller) in the future.”

 4. sysadmin Says:

  Kurt Birk Jensen

  Der er så mange man ikke er 100% enige med.
  Det væsentlige er dog dem man er 100% uenige med.
  F.eks. er jeg 100% uenig med dem der vil afskaffe ejendomsretten.

 5. sysadmin Says:

  Lars Hartvig

  Jeg har stor respekt for ham, men der er alligevel noget irriterende over ham. Jeg ser kun hans videoer, hvis emnet er meget interessant for mig. Og som Kurt skriver, så kan man ikke være 100% enige om alt.

 6. sysadmin Says:

  Asger Gottlieb

  Ja han er irriterende og selvfed, men derfor kan han godt have gode pointer.. Jeg ved ikke om han er husfilosof for borgerlige.. De elsker jo staten… Det gør han ikke….. Det er rigtigt at der er mange faktorer i spil på alle livetsmarkeder… ikke mindst held / uheld, og vi er alle forskellige, men for det første vil hans indlæg altid være generaliserende.. og for det andet og vigtigst… Håb / held er ingen nogen STRATEGI…og det er netop min pointe med mit opslag.. De fleste af os lægger en strategi for vores arbejdsliv….. om det så lykkes eller ej, men mht. kærligheden / familie / børn, sætter de fleste af os tilbage og håber… ikke mindst kvinder

 7. sysadmin Says:

  Kim Poulsen

  Hans had til staten regner jeg for hmm – facebook-borgerligt. Det er jo også noget LA flirter lidt med, når de ikke er i radikal-mode. Det er godt nok ift. den konkrete moderne vestlige totalitære system-stat, men temmelig dumt, hvis det bliver til troen på, at vi skal klare os udelukkende på frivillighedens basis. Sådan er mennesket ikke, og det må han vide.

  Mht. strategi, så skal den ændres ift erfaringerne, og disse fortæller, at det ikke kan betale sig at opføre sig iht den protestantisk korrekte moral. Tilfældigheder og andet vejer simpelthen langt tungere end insiderne ønsker at tro (insiderne lyver for sig selv – for at retfærdiggøre deres egen relative succes). (Dermed er strategien alt for ressourcekrævende ift. de sandsynlige udfald.) Det er heller ikke nødvendigt, snarere overflødigt. Den belæste filosof iagttager tilsyneladende ikke udviklingen. Hans moralprædiken er rettet mod en barsk tid med hårdt arbejde og afsavn, som de færreste nuværende insidere selv oplevede, men som de elsker at kokettere med – i et eller andet scenarium, de aldrig selv har forudfattet klart. Tror nogen af Molyneux’ fans f.eks., at han forestiller sig lavere arbejdstid af tekniske grunde? Og drager han så konsekvensen af dette ift. moral og politik? Ikke det der ligner i de indlæg jeg har læst og lyttet.

  Næsten alle de populære snakkehoveder på højrefløjen lider af en udtalt manglende vilje til at tænke tingene igennem. De er ikke en døjt anderledes end de røde på dette punkt – og kun lidt anderledes end deres mere platte kusiner: politikerne. Vi har brug for logisk tænkende mennesker i ledelsen – folk, der prioriterer at finde modeller som passer til virkeligheden i stedet for den omvendte manøvre, som de røde har været de førende eksperter i så længe, og de blå knapt så længe.

 8. sysadmin Says:

  Kurt Birk Jensen

  Synes det er et godt skriv, selvom jeg hører til på højre-, frihedsfløjen som bliver skældt ud.
  I øvrigt kan jeg heller ikke forestille mig en nation uden en statsmagt. Spørgsmålet er kun hvilken statsmagt.
  Du har netop ret i at mange filosoffer ‘filosoferede’ i en verden der var totalt anderledes end vores og det leder til konklusioner der ikke duer i dag.

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).