18. april 2018

NB-vælger: DK kunne sagtens tage en million indvandrere

Citerer Facebook-veninde fra Gentofte, som sikkert stemmer Nye Borgerlige næste gang:

“Danmark kunne sagtens tage imod en million migranter, – vel at mærke hvis det var folk fra vores egen kulturkreds, med de samme normer og værdier som os. De ville nemlig ikke forandre Danmark, i modsætning til den muslimske indvandring, der på en alenlang række områder har forandret Danmark i et omfang som er en stor del af den danske befolkning inderligt imod.”

Jeg er HELT uenig. Naturligvis kan vi ikke tage imod 1 million indvandrere, selvom de står os nært, uden at det vil forandre og nedbryde Danmark.

Muslimer er åbenlyst et særligt problem, og det er klart, at vi kan tage flere ind, jo mere de ligner os, men vi er et lille land, som ikke bør øge vores befolkningstal, men snarere sætte det ned. Og hvis vores danskhed skal bevares, kan vi selvfølgelig ikke laves om til en variant af Singapoor, sådan som den velstillede liberalistiske middelklasse drømmer om.

Det er ikke alt som kan gøres op i effektivitet og penge, og for at sikre Danmark som hjem for det danske folk bør man gå udenom liberalistiske partier som Nye Borgerlige og Liberal Alliance, men måske overveje en vælgererklæring til Stram Kurs.


Oploadet onsdag 18 april 2018 kl. 9:46 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2022 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).