14. april 2018

Angreb på Syrien

Angrebet på Syrien minder mig om metro-byggeriet og snakken om at få en havnetunnel i København. Man ville ikke bekoste en tunnel dengang – og heller ikke bygge mere metro med det samme, hvilket havde været langt billigere og mere konsekvent.

Dengang vi udenrigspolitiske krigsørne mente, at Saddam skulle fjernes, mente vi logisk nok også at hans politiske fætter i Syrien skulle væk. Det ville de fodslæbende radi-røde fredsduer selvfølgelig ikke. Idag kommeer de så rendende og vil gøre det, som vi Bush-høge ville gøre dengang.

I stedet for at udføre arbejdet, da militæret var i position, skal vi muligvis starte forfra – også selvom, eller måske netop fordi, det åbenlyst svækker os selv og den sunde gamle verdensorden baseret på suveræne nationer.


Oploadet lørdag 14 april 2018 kl. 9:14 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags: ,

Leave a Reply

© 2004-2022 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).