11. april 2018

5C – brugerundersøgelse

Det vælter altså med damer i mit liv, så I læsere må finde jer i det:

På vej hjem i den infantil psykotiske buslinie kom jeg til at sidde overfor en øhh betuttet pædagog-type af den måske lidt naive slags (hun lignede min søde biologi-lærerinde fra gymnasiet). Hun havde sådan et interviewer-skilt på og en lille ipad og papirer, taske og håndmad. Hun arbejdede i bussen, men var vist ikke klar over, at man ikke må spise mad i bussen (men igen: der er så meget man ikke må i bussen).

Hun pakkede sirligt sølvpapiret sammen til en lille mayo-fedtet klump og smed den i affaldskurven, og da hun kom tilbage på sædet, havde hun stadig mayonnaise på kinden. Jeg havde forudset det og stak hende et papirslommetørklæde til at fikse den ene kind. Hun sagde tak, men begik så den afgørende fejl: hun ville interviewe mig.

“Hold da op” var hendes faste vending de næste ti minutter, da hovedparten af spørgsmålene blev besvaret stærkt negativt. (jeg havde forsøgt at undgå det, men tænkte så at det egentlig var et udmærket sted at udbrede min utilfredshed)

Jeg fortalte hende, at der var præcis 9 sæder, som en velvoksen mand kunne bruge (hviket er ret lidt i en dobbelt-længde-bus).
På de andre kan man ikke have ben og eller fødder – eller man sidder sidlæns, hvilket er møgubehageligt med alle de accelerationer, der er i tidens forjagede bybusser.

Jeg fortalte hende at idéen med at gå ind og ud af samme døre er en sindsyg leg udtænkt af uansvarlige legebørn, som selv kører AUDI.

At det nogen gange var svært at komme til at stemple ind for mennesker. At der kunne være kø for at stemple ud og komme af.

At de bagerste sæder var et klatrestativ, og at bussen ikke var indrettet til dem, som burde være kernekunderne: voksne mennesker over en vis alder, som ikke var atleter i deres fritid – og måske ligefrem også ældre og gangbesværede – de kunne jo ikke så let tage cyklen.

Hun lod til at være særdeles overrasket over at nogen kunne være så negativt indstillet – om hun nåede at reflektere over min kritiks indhold, ved jeg ikke.

#5C


Oploadet onsdag 11 april 2018 kl. 1:03 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).