6. april 2018

Pixies

Jeg har Nevermind og den er da udmærket, men jeg mener ikke der er lavet væsentlig pop eller rock-musik siden Pixies. Grunge er åbenlyst rip-off (af især Pixies og Hüsker Dü, men såmænd også Black Sabbath!) med mediernes opbakning og nogle styilister, mens den engelske bølge i 90erne er rovdrift på klassiske britiske grupper som Beatles, Stones, Kinks, Who, Cure, Echo & The Bunnymen, U2 og Smiths.

Citerer smukke afdøde Kurt Koben, der åbenbart kunne være ærlig nok:

“Invented a genre? Jesus Christ. What did I invent? Haven’t you ever heard Husker Du? Haven’t you ever heard The Pixies?! When we were finished with this record we were all worried that people would spot that it sounded too much like “Doolittle”


Oploadet fredag 6 april 2018 kl. 0:02 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags:

Leave a Reply

© 2004-2021 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).