27. maj 2018

Et skoleeksempel på mislykket integration

Det dur selvfølgelig ikke at møde de fremmede på deres banehalvdel, når det faktisk er dem som skal over på vores halvdel. Fra DR – I Valby har de fået minoritetspiger til at strømme til fodboldbanen:

– Vi er kommet forældrene i møde ved, at pigerne træner mandag og onsdag, mens drengene træner tirsdag og torsdag. Så vil forældrene i højere grad sende pigerne af sted. Vi sørger desuden for, at der er halal-kød i vores café, at de får kontingentstøtte fra kommunen, og at turneringskampene bliver lagt, så de ikke overlapper med koranskolen om lørdagen, forklarer hun.

Lighedstvangstanken gennemsyrer efterhånden hele det officielle Danmark. De 2 køn skal med Djævelens vold og magt være ens:

For drengene er tallene helt anderledes. De viser, at 73 procent af drengene med begge forældre født uden for Europa dyrker idræt.

Forskellen i antallet af drenge og piger med minoritetsbaggrund, der dyrker idræt, er for stor, erkender Morten Mølholm.

– Der er ganske enkelt for få piger med minoritetsbaggrund integreret ude i klubberne.

Sagen er jo, at disse penge er spildte. Pigerne stopper igen og falder til patten på deres egen kulturelle banehavldel, når en passende islamiske fætter kræver ægteskab.


Oploadet søndag 27 maj 2018 kl. 14:02 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).