27. maj 2018

Højhellig damenumse

Hvis man absolut VIL skabe splid og smadre folkets sammenhængskraft, kan man f.eks. indføre drakoniske straffe for naturlig interaktion mennesker imellem. Dagens kællingesamfund i vesten er som taget ud af diverse science fiction-dystopier. Citerer Tobias Petersen (Reel Ligestilling / Facebook):

Op til ét års fængsel for et klap bagi. Nej, #MeToo og den moral, det næres af, er sandelig ikke kommet for langt ud.

Den formastelige mandsperson kunne passende have indkasseret en god gammeldags lussing – eller måske et ekstra punkt på regningen kaldet “seksuelle tilllæg” og efterfølgende ballade med konen.

BT – 65-årig klappede ung servitrice i numsen: Nu risikerer han et års fængsel:

»Det fik mig til at føle mig flov. Det var nedladende. Det fik mig til at føle, at jeg havde gjort noget forkert, og jeg ved, at jeg ikke gjorde noget forkert,« fortsætter den unge kvinde.

Hun fortalte om episoden til sin chef, som tilkaldte politiet. Inden for en time var Locke anholdt. Samme dag blev han sigtet for at tiltvinge sig berøring, hvilket i New York kan medføre op til et års ubetinget eller tre års betinget fængsel.

»Jeg vil gerne sikre mig, at han faktisk bliver straffet, for det er ikke en lille ting for mig. Det går mig faktisk på,« siger Jayme Adair.


Oploadet søndag 27 maj 2018 kl. 12:38 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Nyheder med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2022 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).