25. maj 2018

Poul Højlund disser mænd og Glistrup

Det var sagt sådan humoristisk i en bisætning, men det er med til at slå et forkert billede fast af de 2 køn [14:14]. Vi har netop ikke altid været lidt bagefter kvinderne i uddannelse, tværtimod – og hvordan kan det være, at kvindernes stigende dominans i samfundet er sket i takt med masseindvandringen og anden dårligdom? Det er formentlig ret vigtigt, hvis sygdommen skal kureres.

Men glimrende at nævne, at FN-systemet samlede udgifter til flygtninge kun er lidt mere end Danmarks ekstra-udgifter [21:19]. Der er tydeligvis mere fokus på at bruge pengene ineffektivt her i landet end at bruge dem mere effektivt i FN.

Mht. fertiliteten [22:20], så er det ikke bare en lille stigning i den “dansk danske” befolkning , som er problemet, men det, at den ikke falder solidt. Eftersom “dansk danske” kvinder længe har fået solidt under 2 børn i snit (1,4-1,8 i de fleste år), så bør befolkningestallet falde tilsvarende (og efter en hel generation være 10-30% lavere i den generation, og hvis en hel generation er 30 år og gennemsnitslevealderen næsten 90, er den reelt danske befolkning faldet med mindst 1/3 af denne procent, altså 3-10%, på 30 år.)

Hvis hver FEMTE nyfødte er fra ikke -vestlige lande idag, burde selv fru Jensen kunne se, at Danmark er væk, hvis ikke vi får gang i en massiv udvandring af ikke-danskere.

Og så skal han ikke disse Glistrup. Sagen er jo, at det næsten stensikkert IKKE havde hjulpet, hvis han havde holdt sin kæft. De andre lande, Højlund!! De andre lande har jo samme problemer ganske uden en Glistrup.

Og i øvrigt: Når det er så dyrt at snakke om disse ting, så skulle han måske overveje at forlade de (Nye) borgerlige rækker i erkendelse af at klapjagten på de arbejdsløse danskere også er en klapjagt på dem der kom til at sige for meget i god tid.


Oploadet fredag 25 maj 2018 kl. 11:56 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2024 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).