20. januar 2017

Check ud!

Servicesamfundet leverer stadigt nye prøver på den igangværende opløsning. Et smut med toget til Ørestaden og efterfølgende besøg i Fields’ Bilka var som at besøge 2 fængsler: den offentlige transport og et antalt for tremmekalve, der med djævelens vold og magt skal malkes – eller i det mindste chikaneres, før de checker ud.

Jeg steg ud af toget tæt på elevatoren, der netop var på vej ned, så jeg benyttede mig af det smukke tilbud og skyndte mig med ind, inden den susede op. Vel ankommet til gadeplan, kunne jeg konstatere, at der ikke var nogle apparater til at scanne mig ud. Udenfor togbygningen var der rulletrappe til og fra metro-stationen, men kun en indscanner. Altså op at rulle og klik og ned igen – jeg er sikker på, at arkitekten for dette lidet gennemtænkte kollektive knudepunkt er en kvinde..

Inde i Bilka gik det ikke meget bedre. Der var ombygning, og jeg bemærkede, at spiritussen så ud til at få færre hyldemeter – helt i tråd med tidens feminisering og islamisering. Jeg opgav mit forehavende og ville bare ud, men idet jeg masede mig forbi ved kassen, sagde den uopdragne kassedame, at jeg skulle gå ud ovre ved Kundeservice, hvis jeg ikke havde nogen varer. Lidt af en omvej for tydeligvis utålmodig endog irriteret mand, og jeg svarede hende: “nej, det er for latterligt”, tænkte derpå et halvt sekund og masede mig så videre ud med kommentaren “så må du jo anholde mig”.

Det er i disse tider næsten altid kvinder, som bilder sig ind, at de ustraffet kan provokere mænd – og kvinder, som går forrest med at levere svinsk ringe service. Men UD kom jeg da 🙂


Oploadet fredag 20 januar 2017 kl. 15:57 af ukendt forfatter — Direkte link2 kommentarer »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags:

2 Responses to “Check ud!”

  1. CHK Says:

    Den tåbelige politik har Bilka haft i mange, mange år. Hvis du køber en pakke tygummi, er du GO for exit, hvis ikke, forventes du pønt at vandre om ad infoskranken og bede om forladelse.

    Det er ikke noget den enkelte kasseslave digter op, det er noget de er pålagt oppefra, og de har ikke nødvendigvis råd og lyst til fyring eller reprimande.

    Skyd på de rigtige.

  2. sysadmin Says:

    Joee jaeee, men jeg tror da heller ikke et sekund, at hun selv finder på at tage selvstændigt ansvar; hun er jo en hun. Sagen er netop, at hun ikke har situationsfornemmelse. Jeg tror ikke, jeg de senere år har mødt en mandlig servicemedarbejder med så dårlig dømmekraft. Hverken i Bilka eller andre steder. Kvinder er totalitære systemers trofaste soldater, Hitler eller Bilka..

Leave a Reply

© 2004-2017 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).