14. december 2021

Hvad Inger Støjberg burde have gjort

Støjsenderen er netop er dømt i Rigsretten, og det er helt ude af proportioner, men også en følge af at hun ikke tog en næse og gik af. Det herskende system er særdeles forfængeligt og hævner sig, når det kan. Det er sandsynligt, at statsminister Mette har forbrudt sig på lignende vis – altså udstedt ordrer via pressemeddelelser og haft andre og mere interne ordrer som modsagde dem – i den langt alvorligere Mink-sag, men dette er ikke mit ærinde her. Mit ærinde er at fastslå, at støjsenderen er en støjsender, ikke en troværdig kampfælle.

HVIS hun havde kæmpet regulært for barnebrudene og de danske værdier, ville hun have meddelt Lars Løkke, at hendes embedsmænd havde fortalt hende, at hun ikke kunne sikre de unge damer og de danske normer pga. statens skinhellige indstilling til konventionerne. Og hun ville have bedt Lars Løkke om at få en vedtagelse og dermed et lovgrundlag, der undsagde de relevante afsnit i konventionen. Og dersom Lars Løkke nægtede, ville hun have meldt sin afgang som minister med stort ståhej begrundet i, at hun ikke kunne udføre sin opgave ansvarligt, når hendes regering fortsat ønskede at ligge under for EU (eller FN) fremfor at sikre en dansk værdi- og udlændingepolitik.

Det gjorde støjsenderen ikke, formentlig fordi hun hele tiden har affundet sig med at være den som skulle samle DF-vælgere op, selvom hendes parti førte en islam- og indvandringsvenlig politik.

Og det er faktisk ikke godt nok.


Oploadet tirsdag 14 december 2021 kl. 11:43 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Synspunkter med følgende tags: ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).