13. august 2019

Tankepolitiet på Playchess.com

Tankepolitiet breder sig stødt og roligt. Jeg har ved flere lejligheder konstateret, at man ikke kan diskutere almindelige hobby-emner på dertil indrettede fora uden at møde forfølgelse fra politisk korrekte moderatorer. Nu kan man så heller ikke spille lynskak uden at blive fanget af Tankepolitiet.

Jeg mødte en træls åbning af den slags der skal føre til en flad stilling uden egentlige udfordringer og besluttede at besvare åbningen med passende arrogance, men det ville algoritmerne på PlayChess.com åbenbart ikke acceptere: “Abusive Think” står der sgu, og så fik modstanderen lige pointet.
..


Oploadet tirsdag 13 august 2019 kl. 14:01 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2024 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).