22. juli 2019

Betinget statsborgerskab

Nej, Morten, den er sgu ikke i orden. Det er forståeligt, at I prøver at begrænse udtyndingen af det danske med de forhåndenværende midler, men nogle midler skader stammefølelsen og konceptet nationalitet mere end de gavner udvandringen.

Citerer Messerschmidt:

Udlændinge, der får dansk indfødsret, skal naturligvis miste den igen, hvis de begår alvorlig kriminalitet. Jeg synes, det er sund logik. Men socialisterne, der støtter regeringen, er imod. Det skal nok blive festligt!

Næsten alle kendte nationale grupperinger synes det er smart sådan at lade statsborgerskabet betinge af en given fremtidig adfærd, men det er jo hverken borgerligt eller spor principfast, og det udvander begrebet indFØDsret.

Lad os antage, at det skøre folketing en skønne dag ophøjer overtrædelse af §266b til at være en alvorlig forbrydelse. I så fald ville Naser Khader og mange andre dansksindede danskere med udenlandsk baggrund være nervøse for at blande sig i debatten på danskhedens side.

Pointen er bl.a., at en forbrydelses alvorlighed jo til enhver tid afgøres af det herskende folketingsflertal, så reelt er et statsborgerskab på disse betingelser ikke engang et fuldgyldigt statsborgerskab for “ordentlige mennesker”.

En sådan regel indfører de fakto to slags danskere med hver deres straframmer, og altså den retspluralisme, som “borgerlige” ellers er så stærkt imod, når vi taler om sharia. Dette er i sig selv noget slemt hykleri.

I tilgift til retspluralisme og mulige selvmål har vi en udvanding af selve det at være dansk. Er man dansker, skal man selvfølgelig ikke kunne sendes ud af landet, hvis man begår en forbrydelse. Man skal straffes efter sædvanlige danske love, thi “enhver er lige for loven”.

Mener jeg da ikke, at vi har et alarmerende kriminalitetsproblem med diverse bosættere fra Afrika og Mellemøsten?

Jo da, men de fleste af disse personer er sandelig heller ikke danskere, hverken med eller uden kriminalitet. Der er ingen som helst grund til at give tusindevis af statsborgerskaber til mennesker, hvis forældre begge har fremmed kulturbaggrund, så det er her der skal sættes ind.

Den naturlige orden er at lade børn FØDT i Danmark med 2 danske forældre være grundstammen i statsborger-begrebet, og undtagelser kan så især være børn FØDT i Danmark med mindst en dansk forælder og dokumenteret dansk opvækst.
Og så hurtigt som muligt bør man for at sikre sig forbyde islam, og lade afsværgelsen af denne kultur være en betingelse. Det skal ske ved tildelingen, ikke sådan hovsa-agtigt senere.


Oploadet mandag 22 juli 2019 kl. 20:52 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).