26. maj 2019

De rige bør flytte stemmen eller dø

Det er egentlig uhyggeligt, at Nye Borgerlige står så dårligt i meningsmålingerne. Klart, at de unge der har fået nok, vælger Stram Kurs, og på et eller andet tidspunkt skal almindelige mennesker med indtægter under middel til at flytte deres stemme væk fra DF – enten til Stram Kurs eller et nyere alternativ dersom Cirkus Paludan kollapser a la Ny Alliance.

MEN NB er altså de velstilledes oplagte mulighed for at vise at de holder af Danmark og ikke vil sælge deres børns fremtid for en ubekymret og profitabel nutid i de pæne meningers klub. Hvis ikke de skifter fra Venstre, Konservative og LA til NB, må de betragtes som fredsløse, når “white trash” en dag bliver rigtigt gale i skralden.

Facebook – Nye Borgerlige: Asylstop – kan vi stole på DF?


Oploadet søndag 26 maj 2019 kl. 13:38 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags: , , ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).