3. maj 2019

Facebook lukker os ned op til valgkampen

Mit gamle parti Stram Kurs er blevet opstillingsberettiget til det nærtforestående folketingsvalg, og en meningsmåling giver dem 2,7% af stemmerne og dermed en plads i folketinget.

Facebook ved lige præcis hvad de skal gøre.

Jeg har selv forsvaret Rasmus’ menneskelighed og partiet en del på Facebook, selvom jeg altså er udmeldt af partiet, ikke mindst blandt de hipster-tolerante i debatgruppen Fri Debat styret af folkene bag ytringsfrihedsselskabet Fri Debat. Og i går fik jeg så 30 dages karantæne for en ret uskyldig bemærkning.

Idag er det selve partilederens tur. Partiets næstmest kendte folketingskandidat Uwe Max Jensen skriver:

Mens medierne snakker om faren for, at russiske trolde skal påvirke det danske folketingsvalg, så har Facebook – uden begrundelse – givet Rasmus Paludan 30 dages karantæne, så han ikke kan bruge FB under valgkampen.

En unavngiven ven opsummerer:

Det går simpelthen ikke. En for en piller de deres politiske modstandere ud. De lader en uansvarlig flok af diverse moderatorer skalte og valte med Vestens demokratiske samtale, som de ikke forstår en skid af. De erobrer magten målrettet, og det sker med små og store tekniske skridt, hele tiden. Hvor skal det ende? Et par håndfulde radikale venstreorienterede ejer alle Vestens væsentligste kommunikationsmidler. De forskelsbehandler og obstruerer. Censurerer, truer, manipulerer. Neddykker helt vilkårligt i mørke og tavshed, hvad de ikke bryder sig om. Fuldstændigt uden om gældende ret. De sociale medier har i realiteten kuppet og obstrueret den demokratiske samtale, der netop havde fundet en vej uden om de gamle monopoler: uddannelsesinstutioner, fjernsyn, forlag, aviser etc. Adgangen til fri politisk debat er vigtigere for almenvellet end adgangen til den øvrige infrastruktur. Nu har de kommandoen over talløse tosser uden forbindelse med de få dissidenter, der stadig kan tænke. Hvad er løsningen? Mark Zuckerberg siger, at EU må overtage kontrollen med debatten. Hele forløbet er gledet så konfliktfrit og konsensuspræget ind i den totale undertrykkelse, at ingen diktator ville have drømt om at gennemføre noget lignende.


Oploadet fredag 3 maj 2019 kl. 10:11 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).