28. oktober 2018

Kim Osbøl versus kommunekællingerne

En udmærket artikel. Osbøl svarer godt for sig, og det kan sikkert være ubehageligt at være sagsbehandler, men bødlerne har selv valgt deres job. En del af dem er sandsynligvis sadister – jeg mener, det er da et oplagt sted at søge hen for sadister, ikke?

Vi er ude i en magtkamp, hvor middelklassens bagmænd bevidst har lagt underklassen for had og indført skærpende lovgivning for at have styr på det forudsigelige had. Det er et led i globaliseringen. Billige havemænd og au pair piger købes for et utrygt samfund. Sådan vil den materialistiske middelklasse gerne have det i Danmark. Vi er et delt folk – og ikke længere blot delt på vestlige/antivestlige.

Fortsat god weekend..


Oploadet søndag 28 oktober 2018 kl. 13:27 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).