21. oktober 2018

Mette Tis er mere plat end Rasmus Paludan

Nye Borgerliges Mette Thiesen er en kendt politisk skikkelse, der vil have muslimerne ud af Danmark – så det er vel ikke helt urimeligt, at de viser deres vrede. Naturligvis er det ubehageligt, at de bliver truende, men tænk engang at hun frivilligt slæber sine børn rundt et sted, hvor muslimer flokkes – og bagefter klynker over den forusigelige reaktion.

På den vis ligner hun faktisk verdens værste folkefærd, palæstinenserne, der bruger deres børn som redskaber i et cirkus, der skal gøre dem selv til ofre.

Mener jeg ikke selv, at muslimerne bør sendes ud af Danmark eller forlade islam?

Jo, men det er hyklerisk at forlange at muslimerne ikke er sure på de kendte mennesker, der arbejder for at få dem smidt ud.

Fordelen ved Rasmus Paludans usmagelige stunts rundt omkring i de muslimske ghettoer er, at han ikke slæber sine børn med.

Citerer MT:

“Hey Mette Thiesen!”, lød det høje tilråb, hvorefter der blev spyttet, da jeg i dag gik forbi en gruppe indvandrerdrenge med mine to sønner i Hillerød!

På denne ubehagelige måde startede en stille og rolig efterårstur til den lokale park, hvor jeg skulle samle kastanjer og spille fodbold med mine to sønner.

Selvom spytklatten ikke ramte os, var gruppens opførsel så intimiderende, at min ene søn blev tydeligt utryg og knugede min hånd.”


Oploadet søndag 21 oktober 2018 kl. 9:39 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger med følgende tags: ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).