15. oktober 2018

Smidigere Dublin-indvandring

Gad vide, hvad det betyder i praksis?

Citerer DR.dk:

I GÅR KL. 23:15
Tyskland ønsker asylaftale med Danmark
Tyskland har sendt et udkast til en aftale med Danmark, der skal smidiggøre behandlingen af asylansøgere efter Dublin-forordningen, fortæller Annegret Korff, der er talsmand i det tyske indenrigsministerium, til Kristeligt Dagblad.
– Ønsket er en bilateral aftale mellem Danmark og Tyskland, så vi får en mere pragmatisk, flydende og effektiv udmøntning af Dublin-forordningen, udtaler hun.

Cititerer et Wikipedia-afsnit om Dublinforordningen:

Ifølge Dublinforordningen skal en asylansøger søge om asyl i det første EU-land, vedkommende ankommer til, og hvis han eller hun krydser grænsen til et andet EU-land efter at være registreret med fingeraftryk, vil vedkommende blive returneret til det første EU-land igen. Kritikere mener, at denne ordning vil lægge et forholdsvis stort pres på de lande, der udgør EUs ydergrænser, fordi disse som regel vil være de(t) første land(e), som asylansøgere ankommer til.


Oploadet mandag 15 oktober 2018 kl. 10:22 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Nyheder med følgende tags:

Leave a Reply

© 2004-2022 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).