6. september 2018

Debatten om gymnasiets putte-piger

Jeg kom for skade at blande mig i debatten om de unge ludere som sælger deres kroppe for at score status hos 3.G’ernes alfahanner.

Det skete på DRs Facebook-side, og naturligt nok har de allerede slettet 2 af mine kommentarer. Her følger den del af min under-tråd, som jeg har set:

Kim Poulsen Hvorfor er pigerne ikke opdraget til at sige nej til Sodoma og Gomorra?

 • Peter Christensen Hvorfor er drengene ikke opdraget til at opføre sig anstændigt?
 • Anders Bjerager Hvorfor lever vi i et samfund hvor det overhovedet kan komme på tale at arrangere den slags?
 • Kim Poulsen Peter Christensen : mænd er skabt til at mase sig på hos kvinder. Kvinder til at afvise mænd i store mængder. Man kan ikke møde op til den slags som kvinde – og så klage bagefter.
 • Kim Poulsen Anders Bjerager : ja, bortset pigernes hykleri, der er naturligt men også kan påtales, så er det kulturen, der er mit ærinde. Hvad H er det for nogle forældre?
 • Anders Bjerager Kim Poulsen De er jo ikke hyklere, dem der føler sig krænket, de er udsat for en syg kultur. Jeg kender piger, der er endt med at måtte droppe ud af gymnasiet efter at have prøvet at sig fra over for det her, fordi de efterfølgende er blevet udstødt socialt. De her forældre, de er enten fraværende eller understøtter de værdier, det her bygger på. Det er ikke tilfældigt at det er i Rungsted og sådan nogen steder, det er foregået.
 • Kim Poulsen Anders Bjerager Naturligvis er de hyklere, hvis de møder op til sådan en puttefest og så bagefter klager over at den dekadent annoncerede fest er – dekadent. Hvad er det, jeg ikke har forstået?
 • Anders Bjerager Kim Poulsen Du har ikke forstået det sociale pres der foregår. De kigger jo alle sammen på de piger som dem jeg kender der ender med, at blive presset ud og tænker at sådan vil de ikke ende.
 • Kim Poulsen Anders Bjerager – ja, det er en god undskyldning, der fritager de unge ludere for ansvaret. Men det handler vel om at disse piger vil være populære, koste hvad det vil. Og så kommer de bagefter og klynker, hvis tingene ikke lige gik efter deres hoveder.
  Måske burde de have en endefuld af deres far eller deres storebror – og så sættes i stuearrest hver aften i ½ år eller indtil de havde lært at styre deres luder-gen. (slettet af DR eller facebook)
 • Anders Bjerager Kim Poulsen Ja der kom den så frem “unge ludere”… Du har et alvorligt problem med dit kvindesyn (slettet af DR eller facebook)
 • Kim Poulsen Anders Bjerager : Nej, det er dig som er så kussetævet at du ikke længere kan bruge normale begreber. Ludere er kvinder, der sælger sex. Og så vidt jeg er orienteret, er det det som de gør, når de melder sig til den slags. Er det ikke? (slettet af DR eller facebook)
 • Kim Poulsen Men igen: det er unge piger, og jeg lægger det sekundære ansvar på forældrene, og det tertiære på samfundet. Samfundet er sygt, forældrene er uduelige.
  Rettelse: det primære er stadig pigernes. Når de melder sig til luder-tjeneste, så må de tage de naturlige konsekvenser.
 • Kim Poulsen Anders Bjerager : det er absurd at bortforklare at man sælger sin krop med at ellers bliver man udstødt af den klike, der kræver at man sælger sin krop. Det naturlige valg er at sige nej til invitationen hvis man synes det er forkert – og så tage den derfra. Det andet er perverst.
 • Ena Frederiksen Kim Poulsen hvilken verden lever du i
 • Kim Poulsen Ena Frederiksen : Jeg lever i en verden, hvor DR sletter 2 af mine kommentarer, muligvis fordi jeg tillader mig at kritisere det hellige køn. Men først og fremmest kritiserer jeg tidens elendige forældre samt den løgnagtige kræmmerkultur.
 • Joan Gerner Kristensen Anders Bjerager …fordi vi stadig har et samfund især Nordsjælland hvor det er kvindeundertrykkende og penge og materielle ting styrer…kvinder får ikke lov til at sige fra?..
 • Mette Jørgensen Kim Poulsen du er da forhåbentlig opmærksom på, at du victimblamer? Det er en syg verden, når mænd mener, at de kan victimblame krænkede kvinder. Hvis du ikke har forstået grundsubstanes i dette her, så er der noget seriøst galt med dig!
 • Kim Poulsen Mette Jørgensen Sludder. Jeg hævder jo ret klart at de tøser ikke er sagesløse stakkels ofre, og så kan ingen vel tro at jeg tror jeg bebrejder ofrene. Hvis der er nogen ofre her, er det efter min mening hankønnet samt sædeligheden i almindelighed, men først og fremmest er der en række forbrydere:
  De unge ludere, som hykler.
  Forældrene, som ikke opdrager deres børn.
  Samfundet, der er blevet dekadent. (slettet af DR eller facebook)

Opdatering: DRs praktikant, der formentlig selv er en ung luder og går i 2.G, har svaret – og slettet endnu en kommentar (seneste af ovenstående):

 • Kim Poulsen Her er så de kommentarer JEG nåede at se, inden de blev slettet af DR Nyheder (eller facebook):

  http://www.polemiken.net/?p=1117

 • DR Nyheder Hej Kim
  Ja, nogle af dine kommentarer er blevet slettet, da de overtræder vores retningslinjer for god opførsel på vores sociale medier. Vi tager ikke stilling til, hvad folk har af holdninger, men fjerner kommentarer, der er nedladende, chikanerende eller hadefulde. Du kan læse mere om vores retningslinjer her: http://dr.dk/l/3vf /Sophie, DR Nyheder
 • Mette Jørgensen Kim Poulsen Du er er et sørgeligt eksemplar af homo sapiens!
 • Kim Poulsen DR Nyheder : Det kan enhver jo komme og sige. Censur er jo en grim ting, ikke? Og jeg vil hævde, at det er meningscensur og magtmisbrug til at fremme bestemte synspunkter. Så synes du ikke du/I skylder mig en forklaring på, HVORDAN de overtræder retningslinjerne?
  Altså: Hvori består det nedladende, hadefulde eller chikanerende?
 • Kim Poulsen DR Nyheder : Og Sophie: Jeg synes faktisk jeg taler pænere til mine opponenter end de taler til mig, synes du egentlig ikke også det, når du nu har tænkt dig om?
 • Kim Poulsen DR Nyheder : Og Sophie: nu hvor du faktisk har været så grov at slette flere af mine indlæg samt angribe min moral, er det så ikke rimeligt at fortælle os, om du selv går i gymnasiet, har været puttepige eller har den slags veninder – med andre ord: er du part i sagen?

Opdatering :

 • Mette Andersen kuk-kuk
 • Holger Madsgaard Nielsen Kim Poulsen Hvad helvede er det for nogle forældre der opdrager selvhævdende og anmassende utålelige mænd?
 • Kim Poulsen Holger Madsgaard Nielsen : nu er det jo pigerne som spiller offerkortet, selvom de har den simple mulighed at blive væk. Det er mig bekendt ikke drengene som arrangerer en fest og klager over, at pigerne møder op for at smide tøjet.

Opdatering: En dame som kunne ligne “Sophie”s chef overtog samtalen, men inden jeg nåede at svare, havde hun blokeret mig. Så nu er jeg blokeret af DR-Nyheder.

Her er hendes kommentar, der sandsynligvis blev den sidste på min undertråd:

 • DR Nyheder Hej Kim. Du kalder pigerne for ludere, laver personangreb på andre brugere – det er ikke god adfærd i en almindelig sober debat. Vi vil se nærmere på sagen. Husk du altid kan klage til seernes redaktør. Mvh. Néte, DR.

Måske fandt hun ud af, at alle kunne se, at det var usande anklager. Faktisk er det mine opponenter, der laver personangreb på mig, og det kan enhver normalt begavet person let se. Tilbage står, at jeg kaldte puttefest-pigerne for ludere. DET er min forbrydelse i DR-pigernes øjne. Det hellige hunkøn må ikke omtales i kritiske vendinger, mens personangrebene på mig fik lov til at stå.

Opdatering 15,56:
jeg laver nok et indlæg med screenshots, hvor fokus er på DR Nyheders censur.


Oploadet torsdag 6 september 2018 kl. 11:01 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).