20. juli 2018

Fakta-islamismen fortsat

Apropos COOPs elendighed har jeg endelig fået et skriftligt svar fra Fakta i sagen om kassedamen helt i sort slør og semi-burka. Jeg fik jo et mundtligt svar, da jeg utålmodigt ringede til dem, men nu har facebook-bestyreren altså svaret:

“Hej Kim. Jeg beklager den lange svartid. Vores personale skal altid bære en fakta-trøje som oftest er sort med et lille fakta-logo. Derudover pæne mørke bukser eller lignende. Det er desuden tilladt at bære et mørkt tørklæde. Såfremt det ikke har været tilfældet i situationen beklager vi. Jeg har informeret rette vedkommende om den henvendelse. Hilsen Anne.”

PS: Hvor ER det i øvrigt smart at deres tøj nu er sort og ikke rødt-hvidt som er butikkens farver. Så kan den dystre muslim lettere forblive fundamentalistisk muslim på arbejdspladsen.

PPS: Jeg har nu skrevet tilbage:

“Ja, det er altsammen meget beklageligt. Nu er det jo ikke sikkert at islamisten kunne kende forskel på tøjet med og uden logo. Hvorfor bruger I egentlig dystre islamiske farver i jeres beklædning idag – er jeres butiksfarver ikke rød-hvide? Sådan husker jeg dem da, og mange vil givetvis få den tanke, at I har underlagt jer den muslimske mode for dydige kvinder..”


Oploadet fredag 20 juli 2018 kl. 17:04 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Nyheder med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).