16. juli 2018

Fremmedlegionen

Det såkaldte franske landshold har netop vundet VM-finalen i fodbold – og det var ganske som forventet: Det monoetniske Kroatien måtte bare ikke få sejren, og ved den kritiske stilling 1-1 telefonerede det globalistiske etablissement deres ordrer ind til den ellers glimrende dommer: Når du på nogen måder KAN dømme straffespark til Frankrig, så SKAL du altså dømme det.

Publikum reagerede som de dumme får de så ofte er: Efter de forudsigelige ekstra scoringer på kontra, mente flere at sejren var rimelig. Man glemte at Kroatien var bedst, dengang kampen var reelt i live.

Mange af Frankrigs udlændinge er født i Frankrig, og 35 af disse spillede for andre lande under VM. Der er tale om et fodbold-imperium som konkurrerer mod enkelt-nationer, og hvis ikke det flugtede perfekt med de centralt placerede magthaveres konsensus om at udrydde den hvide mand, ville Frankrig have været smidt ud af både FIFA og UEFA.

Lad os alligevel se, hvem mange af de 23 i truppen som umiddelbart har rødder i udlandet:

Steve Mandanda was born on 28 March 1985 in Kinshasa, Democratic Republic of the Congo (then Zaire), but he moved to Évreux, France when he was two years old. He practiced boxing before joining the local team ALM Évreux at age nine.[3]

Kimpembe was born in Beaumont-sur-Oise, France to a Congolese father and a Haitian mother.[3][4]

Umtiti, born in Yaoundé, Cameroon, moved with his family at age two to Villeurbanne outside of Lyon. Few months later, the family settled in the Menival neighbourhood, in which Umtiti joined the local club Menival FC at age five. By the age of nine, he joined Lyon’s academy.[3]

Rami was born in the city of Bastia on the island of Corsica to Moroccan parents. As a youth, his family moved to the mainland, eventually settling in the southern coast city of Fréjus, where his mother worked as a member of the city council.

Benjamin Mendy står ikke nævnt som udlænding direkte i Wikipedia, men alligevel:

Mendy a le temps de voir venir. Au Sénégal, la concurrence existe, et elle est coriace avec Dramé, M’Bengue ou Pape Souaré tout comme en équipe de France avec Digne, Kurzawa, Trémoulinas ou encore le Niçois Amavi. Avant de se décider, il pourra toujours méditer sur le précédent Aly Cissokho: une sélection avec les A pour le Franco-sénégalais et puis plus rien…

Corentin Tolisso er født i Frankrig, men kunne have spillet for Togo, hvis ikke fremmedlegionen ville have brugt ham:

Though born in France, and having represented the nation at various youth levels, including the U21 side with whom he was the captain, Tolisso was also eligible to represent Togo through his paternal lineage.[15][29][30] In 2016, Togo manager Claude Le Roy revealed that he would try to convince Tolisso to represent the nation instead of France. Tolisso had previously acknowledged his ties to Togo but was loyal to France, stating that “I was born here and grew up here.”[29]

Kanté‘s parents migrated to France from Mali in 1980, and he grew up in a small flat in Rueil-Malmaison, Hauts-de-Seine.[6] He is named for King Ngolo Diarra of the Bamana Empire.[65]

Mbappé was born in Paris, France.[3] His father, Wilfried Mbappé, hails from Cameroon and, as well as being his agent, is a football coach, while his mother, Fayza Lamari hails from Algeria and is a former handball player.

Dembélé was born in Vernon, Eure, in Normandy. His mother is French of Mauritanian and Senegalese descent, while his father is from Mali.[3][4] He took his first footballing steps in nearby Évreux, first at ALM Évreux and then at Évreux FC 27 between the ages of 12 and 13.[5][6]

Fekir was named in his ancestral Algeria’s squad for friendlies against Oman and Qatar in March 2015. However, he withdrew to take part in the French squad for friendlies against Brazil and Denmark.[8]

Denne grafik har flere med end jeg kunne finde via Wikipedia, men mon ikke den er temmelig korrekt:


Oploadet mandag 16 juli 2018 kl. 10:44 af ukendt forfatter — Direkte linkSkriv! »
Gemt under følgende kategorier: Meninger, Nyheder med følgende tags: , ,

Leave a Reply

© 2004-2023 by IL Kimpo & La Kimpolina
Entries (RSS) and Comments (RSS).